Tarieven

Consult

 

De kosten voor ieder consult bedragen € 65,-

De kosten van een moxabehandeling bij een stuitligging bedragen € 65-

De kosten voor een cosmetische acupunctuur behandeling bedragen €95,- 

 

 

Vergoedingen

 

Als lid van de beroepsvereniging Zhong worden de behandelkosten door veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De mate waarin is afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering. In het hieronder genoemde overzicht vindt u de verzekeraars die behandelingen van Zhong-leden in 2010 hebben opgenomen in hun pakket. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Informeert u bij de eigen verzekeraar of deze informatie nog actueel is.

Hiernaast vind u een link naar de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde “ZHONG”. Op deze website kunt u een document downloaden met een overzicht van alle vergoedingen van Zorgverzekeraars.

 

Overzicht vergoedingen Zorgverzekeraars

 

Geen verplicht eigen risico

Bij vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering heeft u géén verplicht eigen risico van € 165,= (per 1 januari 2010). Het verplichte eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering..

Identificatienummer

Per 1 juni 2009 is de praktijk verplicht het Burger Service Nummer van iedere patient op te nemen in zijn administratie. Graag bij aanvang van het eerste consult uw BSN overleggen via uw identificatiebewijs.

Verwijzing

Een verwijsbrief van uw huisarts is niet noodzakelijk. U kunt rechtstreeks een afspraak maken. Voor de ziektekostenverzekeraar maakt dit geen verschil.

Registraties

Beroepsvereniging Zhong

 Inschrijfnummer: 210666006580

Vektis AGB

 AGB-Code 90-042143

Kamer van koophandel

Inschrijfnummer: 50540866

Belastingdienst

BTW-nummer : NL191072692B01

neem contact op

Wilt u meer weten over de behandeling van uw pijnklachten, stress of allergieën, neem dan contact op.  

Email Adres

 info@acupunctuurpraktijk-mpulse.nl

Telefoonnummer

06 - 31687429

Adres

Nieuwstraat 6b
3861 AJ  Nijkerk