Acupunctuurpraktijk Mpulse Nijkerk vergoedingen

Vergoedingen

Als lid van de beroepsvereniging Zhong worden de behandelkosten door veel ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De mate waarin is afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering. In het hieronder genoemde overzicht vindt u de verzekeraars die behandelingen van Zhong-leden in 2010 hebben opgenomen in hun pakket. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Informeert u bij de eigen verzekeraar of deze informatie nog actueel is.

Hieronder vind u een link naar de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde "ZHONG". Op deze website kunt u een document downloaden met een overzicht van alle vergoedingen van Zorgverzekeraars.

Zhong

Overzicht vergoedingen Zorgverzekeraars

Geen verplicht eigen risico

Bij vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering heeft u géén verplicht eigen risico van € 165,= (per 1 januari 2010). Het verplichte eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering..

Identificatienummer

Per 1 juni 2009 is de praktijk verplicht het Burger Service Nummer van iedere patient op te nemen in zijn administratie. Graag bij aanvang van het eerste consult uw BSN overleggen via uw identificatiebewijs.

Verwijzing

Een verwijsbrief van uw huisarts is niet noodzakelijk. U kunt rechtstreeks een afspraak maken. Voor de ziektekostenverzekeraar maakt dit geen verschil.